Deletedmom136 https://eksiup.com/p/iu148790uywk Kızlar bu ara el hep böyle bazen de kulağına dokunuyo ve huysuz. Auu auu diyip duruyo acaba diş ağrısı mı yoksa başı mı ağrıyor bilemiyorum Pazartesi doktor kontrolümüz var bi aksilik olmazsa görünücez
Birana Deletedmom136 merhabalar yeni gördüm benim kızımda 11 aylık sürekli kafasını tutuyor kulağını tutuyor endişeleniyorum açıkcası Doktoru ile görüşeceğim bu konuyu
BrcnBlgn Deletedmom136 Basi agrio olabilir calpol ver dene bi bak calpol sonrasi sakinlesicekmi elleri inicekmi agrisi varsa gunah
AlyaMerveMina Deletedmom136 bnmkıde tutuyor ama doktora gıdınce kulagına bakıyor zaten skntı olsa solerdi ben diiştendir doyorjm diş cıkarken agrısı kulaga vururmus
Demirbebek Bizde 3 aylığız el hemen kafaya ve kulaklara gidiyor zaten yumruk sürekli sıkılı havada eller ayaklar durmuyor şaştık
Deletedmom136 Demirbebek bizim de salyası elini ağzına sokması 2.5 3 aylıktan beri vardı ama 6 aylık olur olmaz dişi çıkrı
Gamze1515 Benim kizimda eli hep kulaginda ve kafasinda hep ama kulaklarini cekiyo kanatiyo 😢 ve sanki hep kafasini kasiyomus gibi yapiyo neden bende bilmiyorum 🤔
Deletedmom136 Gamze1515 calpol verdiniz mi? Ben tetagil diş tozu kullandım ve bi nebze kolay diş çıkardı kızım
Deletedmom136 Sedakaplan diş sancısı kulağa vuruyomuş calpol verdim ben bi kaç kez ama özellikle diş ağrısı için organik diş tozu var adı tetagil onu kullandım ve dişi çıktı kızımın
Deletedmom136 AlyaMerveMina evet aynen öyle biz de kulağa baktırıyoduk bişey yoktu. Doktor kulaklarını keşfediyor dedi durdu ama kızım diş çıkardı
Ofiser Deletedmom136 kulak burun boğaz bunlarda olan birşey diğerlerini de etkiler 2 ayın sonlarından beri bizim de öyle diş kaşıntısı kulaklara da vurur normal dedi doktor benim kızım hep öyle uyuyo eAn okut gibi 🤗
Deletedmom136 Ofiser biz çok şükür diş çıkardık dişten dolayıymış patlama aşamasında daha çok çekti yoldu kulaklarını ama çok şükür ilk dişi çıktı 😄
AlyaMerveMina Deletedmom136 bizde çıkarsakta kurtulsak herşeyi yapıyor bı diş kaldı gerçi gec cıkarsın diyorlr ama bakm