Busbusss Merhaba kızlar oğlum 18 aylık 2 ay önce gece emzirmeyi bıraktım odasınıda 1 ay önce ayırdım ama hala uykusu düzelmedi sürekli uyanıyor artık çok yoruldum sizinde mi 18 aylık bebekleriniz böyle sebebi ne olabilir ya
Busbusss Busbusss kızlar yorum yapın ne yapabilirim bazen ayağımda sallıyorum bazen yanına uzanıyorum o şekilde uyutuyorum yatağından kalktığım an 5-10 dkk içinde yine geliyor
Zlm Busbusss desteksiz uyumaya geçmelisiniz destekle uyuyan bebekler uyku döngülerin arasında uyanınca kendi uyuyamadigi için aynı desteğe ihtiyaç duyarlar
Ayazmom1 Busbusss akşam uykusunu nasıl yaptırıyorsunuz sallayarak uyuyorsa eğer geceleri uyanmaya devam eder
Busbusss Zlm desteksiz uyutmayı da denedim ama olmuyor önce salla durla başlamak istedim ama aşırı ağlıyor
Zlm Busbusss agliyo diye vazgecerseniz bir sonraki denemeyi ve daha ilerideki isteklerine hayır demeyi zorlastirirsiniz ağlasın bir süre sabredin bebekler istekleri için ağlarlar uzun süre aglayabilirker ama siz kararlı olunca ikna olacaktır
Busbusss Zlm gece emzirmeyi bıraktım deliksiz uyusun diye kararlılıkla şimdi bu çıktı ya sallanmaya alıştığı için uyanıyor şimdi de demekki