minikoglummmmm İki gündür mama içerken ağlıyor ağzında dilinde yanma yada pamukçuk herhangi bişey yok anlamdım niye ağlıyor ve karnı da ac sesler geliyor ama yemiyor en sevdiği mama digerlerini de içmiyor kusuyor hemen
sedaelif minikoglummmmm gazı falan olabilir karnındaki ses bundanda olabilir. Biraz gaz masajı yapıp rahatlatır tekrar deneyin.
anayimbennana minikoglummmmm canım gazın sesi o açlıktan mide gurultusu değil gazdan dolayı emmiyor dur benimde 2 aylık kızım var kakası yada gazı olunca mama içerken öyle yapıyor ağlıyor içmek istemiyor tepiniyor önce kakasını yaptır gazını al sonra bidaha mama yap içer bak göreceksin
minikoglummmmm anayimbennana internete baktım orada gazdan guruldar diyor gerçekten kafayı yicem sürekli masaj yapıyorum
anayimbennana minikoglummmmm bende aynı durumdayım ne kadar kaka yaparsa yapsın ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın doktorum hep bi o kadar daha vardır diyordu ilk oğlumda oda çok gazlıydı kızımda aynı malesef 2 aydır asla uyumuyoruz gazından kakasını yapamıyor bizimkide
minikoglummmmm anayimbennana anladım geçer inşallah bizde bir aylık ken öyleydik resmen çatlayacak gibi ağlıyor du ama şuan yok ama kuruldama gaz miş ya