Umrzng29 Bebeğim 9 aylık öksürüyor bazıları balgamlı bazıları kuru hırıltıda duyuyorum ne yapmam gerek doktora gidiyorum ama doğal yöntemlerlede bilmek isterim nasıl geçer bu durum
Betulalperen Umrzng29 benimde 11 aylık oğlum geçen ay çok öksürüyordu doktora götürdüm ilaç verme taraftarı değilim bı kaç güne kadar geçer dedi. Görümcemin çocuğuna uyguladığı gibi bende tereyağ pekmez sabah akşam bi tatlı kaşığı verdim faydasını gördüm. Kız arkadaşımda benimle aynı oğlu var oda yıkanmamış koyun yününden bahsetmişti. Almış internetten oda faydasını gördüğünü söyledi. Aklınızda bulunsun diye söylemek istedim
elifeylulco burnunu açık tutun yeterli burun temizleme yapiyordum ben hala ara ara yapiyorum benim bebeğimde 6 aylik tam 20 gun surdu balgamli oksurugu biraz uzun suruyor malesef ihlamur icirin ben oyle yaptim ter cevirip surekli sirt kismina pit pit vurdum
Umrzng29 elifeylulco Bende duydum tereyağ pekmez çok iyimiş gerçekden Onu yapacağım galiba ıhlamurda içereyim doğal yollarla geçmesinş denicem teşekkürederrim ❤️
Umrzng29 Betulalperen Olabilir sürekli bi öksürük yok ama demekki ufakdan üşütmüş olmalı ondan oldu galiba.