Minikyavrum Kızlar 12 günlük bebeğim var ve sürekli uykusunda agliyor derin uykuya geçemiyor sanki uyuyor ama biranda gözünü acıyor agliyor sonra tekrar uyuyor bazıları rüya görüyor falan diyor ama ne yapacağımı bilemedim 😔 çok üzülüyorum o öyle ağlayınca
Meva12 Minikyavrum olaboliyor canim bebeklerde dunyaya alismaya calisiyo kprkuyodur benim kizimda oyleydi oyle oldugu zaman kucagina al saril ona kendini guvende hisseder kizim sakinlesiyordu o sekilde
Minikyavrum Deletedmom136 benimde aklıma o geliyor gazını falan da çıkarıyor ama sanki bir yerine agri giriyor gibi kıvranıyor sonra rahatlayınca uyuyor
Minikyavrum Gamze1515 sürekli emiyor zaten canim sürekli memede hatta gündüzleri falan da çok uyumuyor normalde bebekler çok uyur ama 🤷🏻♀️
Deletedmom136 Minikyavrum gaz bitmiyor valla yenidoğanda ne kadar çıkarsa da çok gazı oluyo sürekli memede oldukları için. Siz her emzirmeden sonra sırtına pıt pıt vurun ağızdan çıkarsın
Dilaraa Minikyavrum Bi derdi vardır illa gazı da olabilir gaz damlası kullanın bol bol kimyon yiyin tabağınıza ne yemek olursa olsun dökün üstüne yiyin gazı engeller, masaj yapın VS
Gzmm27 Canım benimde 11 günlük asla durmadan aglıyor ve morarıyor normal bir ağlama değildi devamlı aglıyor uykuya dalamıyordu ve doyduğuna Emin’im doktora gittik birseyi çıkmadı sünnet ettirdik bugun umarım rahatlar bebeğim . Neyi var bilmiyorduk cok kötü aglıyor bir yerlerinde birseyi var gibi kıvranıyordu
Minikyavrum Gzmm27 bugün doktora gittik kolik agrilar dedi normal dedi karnına sıcak havlu koy dedi gaz damlasi yazdı ama piyasa o damla yokmuş bende iyi bir gaz damlasi arıyorum bakalım
Gzmm27 Canım benimde 11 günlük asla durmadan aglıyor ve morarıyor normal bir ağlama değildi devamlı aglıyor uykuya dalamıyordu ve doyduğuna Emin’im doktora gittik birseyi çıkmadı sünnet ettirdik bugun umarım rahatlar bebeğim . Neyi var bilmiyorduk cok kötü aglıyor bir yerlerinde birseyi var gibi kıvranıyordu