mrvelfada Kızlar bankasan promosyon aldım. 25 bin tl param var nasıl değerlendirebilirim? Altına mı yatırmalıyım? Faize yatıralım diyor eşim ama günah diye içime sinmiyor.
asyakusunannesii mrvelfada bence döviz yada altın yapın faiz işine girmeyin iki kuruş için haram yemeye gerek yok
sedaelif mrvelfada para olarak tutmayın faize yatırsanız çok birşey gelmez Haram zaten. altına yatırsanızda uzUn vadede iyi yatırım.
coffeemate mrvelfada promosyonun da haram olduğuna dair fetva verenler oldu, hassasiyetiniz varsa bu konuda bir araştırmanızı tavsiye ederim. Sorunuzla ilgili olarak uzun vadede fiziki gram altın tavsiye edebilirim.
first-name-momyy mrvelfada Ben elime geçen paraları pound (ingiliz sterlini diye de geçiyor ) yapıyorum altın da mantıklı herşey ocaktan sonra artacak kar edersiniz inşallah
Deletedmom_68 mrvelfada alın teriyle kazanılan bir para olmadığı için o da helal olmuyor diye biliyorum daha bilgili arkadaşlar yazar elbette. devir öyle ki bütün parayla pirinç alıp 2 ay sonra satsanız bile yatırım o yüzden içinize sinen neyse öyle yapın🤗
findiginannesi_ mrvelfada Zamanında 5 bin TL mi altına yatırmıştım tam hatırlamıyorum ama nakit olarak güzel para gelmişti altına yatır canım bence
mucizem_200921 mrvelfada ilk olarak promosyon da haram bilginize benm kayınbabamda alacaktı eşim molalara sordu kesinlikle haram dediler onun dışında kullanmayı da istyrsnz altına yatırın en azından DHA iyi
Aloneeee mrvelfada valla ben bilezik aldım ancak uzun vadede duracaksa altın mantıklı. Alıp Kısa bir süre sonra bozduracaksanız altında zarar edersiniz
Aloneeee mrvelfada sürekli ekleme yapacaksanız gram altın olarak banka hesabına da yatırabilirsiniz üstüne eklemeniz daha kolay olur