Alminazli Kızlar bana 2 buçuk yas oyun aktivite önerir misiniz kızım çok hareketli ama oturup oyun oynamasını seviyo fırsat buldukça biseyler oynim onu geliştirecek şeyler
Busranehirmila Alminazli hamur kinetik kum baya severek oynuyoruz kalıplar aldım ikisi için de. Resim yapıyoruz ben instagramdan kolay resim çizme videoları kaydediyorum beraber ben çiziyorum o boyuyo ben çizerken izliyo neye benzediğini söylüyo falan. Sıcaklarda genelde sulu oyunlar çok oynamıştık köpüklü su yapıyodum oyuncak yıkamaca falan 😂 obleck denicem haftasonu o aklımda. Dr oetker in jelinden alıyorum sıcak suyla yapıyorum onu içine küçük hayvan figürleri koyuyorum donunca kızım kurtarıyo hayvanları 😂bazen yemek yaparken yardım ediyo iş veriyorum ona. Bide kutu oyunları çok oynuyoruz orchad games in oyunları ve puzzle her gün yapıyoruz sanırım
cydcvk Alminazli kinetik kumlar hamurlar kitaplar o kadar çok oynadık ki artık bıktı. Doktorun tavsiyesiyle oyun kurma oyunları oynuyoruz. Mesela barbie bebeklerle doğum günü kutladık bugün. Hamurdan pasta yaptık. Doğum günü kutlayıp hediye verdik falan. Dün de bebeğin birinin aşı günüydü onu canlandırdık ama en önemlisi sokağa çıkarma bence. Scooter üstünden inmiyor tam 2.5 yaşında kızım
Browni Ecoo bende lego almak istiyorum duplo cok güzel ama çok pahalı normal marka lego blok alsamda olmuyormu yani anlayamadım bu işi
Busranehirmila Eddaliko ikea dan oyun oynamak için plastik kutulardan almıştım aslında o kutular oyun dolabı çekmecesi aynı zamanda ama ben etkinlik için kullanıyorum fiyatı 36 tl idi. Altına kullan at aktivite örtülerinden seriyorum örtüyü koymasam yere gelir yani. Bu şekilde oynadığımız için sorun olmuyor
Browni Ecoo peki bildiğiniz güzel dediğiniz bir marka var mı ? İlgisini çeksin istiyorum böyle bazıları trenli arabalı oluyor
Ecoo Canim ben ikinci El sayfasindan aldim, tekerlekli araba gibi oluyor arkadan birlesdirip üzerine taslari diziyoruz ve kücük bebekler ve hayvanlar oluyor onlari da cok seviyor markasi i bilmiyorum
Ecoo Ecoo aynen tren seklinde olanini tavsiye ederim ama yeni almaya gercekden degmez cünkü bozulup kirilmayan bir oyuncak