Elaanil Beş ay 3 günlük bebeğim var atakmı lütfen bakarmısınjz çok huy değiştirildi üç gündür bambaşka bi çocuk oldu ☹️Ben
arzu58 Tosuntugce merhaba bizede bakarmısınız. Doğum tarihi 18 Temmuz 2019 doğması gereken 30 Temmuz kız
BuseK bebeğim ataktamı , hesaplarmısınız , çok huysuz , atak bittimi, atak mı geçiriyor , atakta değilse yada ataktaysa hesaplamalar vs vs gibi bi çok post görüyorum ve atakları kontrol eden programı benim gibi kullanan bi çok kişi var ama sanırım bunun açıklamasını kimse yapmadı , güzel anneler bebeğinizin atakta olup olmadıgını soruyosunuz atakta olup olmadıgına cevap versekte sadece evet yada hayır olur buda programla değil internetteki tablodan da çıkartabilirsiniz sonucu , programın yani harika haftaların amacı sadece atak tarihi bilmek değil bebeğinizin o süreçte yaşadıkları o sıçrama zamanı içersinde öğrenicekleri tepkileri öğrendiği şeyler kendini geliştirdiği alanlar ilerlemesi bizim yapabiliceklerimiz yada bebeğimize destek olabiliceğimiz durumlar , bebeğimizin gözünden büyüme sürecindeki sıçramalarda yaşadıklarını fotoğraflar yazı ve videolarla anlatıyo program kitapta aynı şekilde anlatıyo bu durumu , bilgilendirme amaçlı olsun die burdaki annelere söylemek istedim atak ta olup olmadıgını öğrenmeniz sadece bilmenizi sağlar evet yada hayır olarak programın kitabın anlattıklarını takip etmeden de ataktaysa sabretmenizi değilse huysuzluğu başka bi sorunu olup olabiliceğini araştırmanızdır her huysuzluğu atak büyüme sıçraması sanıp bir rahatsızlığı Varsa anlaşılmıcak
Tosuntugce Elaanil 1 gün sonra atak başlıyor canım arzu58 13 gün sonra bitiyor canım atağınız sabret 😊🙏