Sahrabalam Su böreği yapılıyor suan ağzımın suyu akarak izliyorum evde yapabilir miyim ilk denemem olucak zor bir börek mi yufka hazır olur mu 🥹 offf aglıcammm
Tugce Sahrabalam Ben izlemiyorum ama siz söyleyince bile fena oldum. Su böreği beni aşar; gidip makarna suyu koyayım. Bir bilen gelir şimdi. 😂
tugceo92 Sahrabalam oldum olası sevemedim şu su böreğini . Yumuşak oldugu icin muhtemelen:) bende izliyorum. Deneyebilirsin bence canim internetten bakip. Hamur acmak falan zaten kolay tarife gore yapilir yani ne var :) Tabii ugrastirici olabilir belki orasi var :)
Pol34 Sahrabalam evde yapılır zor yanı yok ama önce hamurları açıp hazırlayın tekseniz, sonra suda çok az haşlayıp soğuk suya koyacaksınız biraz seri olmak gerekiyor sadece, yengem açar ben haşlardım annem de tepsiye dizerdi. Çok yapmışlığım var
Benisahtesevme2 Sahrabalam çok basıt bence su böreği kız hamurunu yap aç suda haşla düz tepsiye peynırını yağını koy mıs tavada daha da güzel oluyor bence
Sahrabalam Benisahtesevme2 Bülent börek Levent börek buralarda satışı var mı acaba büyük ihtimal ben beceremem 😅😅
Benisahtesevme2 Sahrabalam kız yaparsın ya yumurta un hamurunu yap daha dağılmaz parçalanmaz su koyma
Habibe08 Sahrabalam su boregi yufkalarida satiliyo isterseniz yada sabah hazir alin eger cesaret edemiyosaniz