Zehraapembe Dyquuuu94 ben kullanıyorum kizıma memnunum taşma yapmıyor öyle cok sert de degil prima ila asla kiýaslayamam ama iyi
Dyquuuu94 Caglarass Prima premium kullanıyoruz normalde 7 aylığız eşim deneyelim diye almış ama bna çok kötü geldi daha kullanmadım ama
Sahrabalam Belli süre kullanmıştım memnundum sonra fiyatı anlamsız derecede arttı neredeyse prima fiyatına yaklaştı
Dyquuuu94 Sahrabalam şuan 38 kişi 87 lira Prima 42 kişi 250₺ arada uçurum var bna pek kaliteli gelmedi daha kullanmadık ama
Sahrabalam Sahrabalam prima dememim sebebi bezin fiyatı saçma şekilde yükseldi o anlamda yoksa arasnda uçurum olduğunu biliyorum
Caglarass Dyquuuu94 Primadan sonra normal öyle gelmesi malesef 😅 Migrosta molfixin ikinci paketine %60 indirim var. 2 paket 188 gibi bi fiyata denk geliyodu sanırım bi deneyin bence miniese bin basar
Fatmasasmaz Dyquuuu94 hangi bezi alırsan al kalitesiz gelecek. Çünkü hiç biri prima premiumcare kadar değil. Bende prima kullanıcısıyım deli gibi arttı fiyatları ama vazgeçemiyorum
Handeb Minies bize pişik yaptı poponun üst kısımlarında normalde prima kullanıyordum denemek için aldım memnun kalmadım
graceshelby Dyquuuu94 biz bir kere aldık mecbur kalmıştık ama hiç memnun kalmadık çok kötü bir kokusu var ve kalitesiz