LilyaBn Dyquuuu94 mutlaka goon deneyin bebeğiniz küçükse. 5 numaraya kadar var çünkü. Premium care kadar iyi diyebilirim keşke daha küçükken bilseydim boş yere premium care o kadar para vermezdim.
Begsah Dyquuuu94 goon kullandm denemek icin o sirada prima da almıştım nolur nolmaz diye goon daha rahat oldu bi tık kalın premiuma göre ama goon da sarı paket iyi premium soft
Denizanasi92 Dyquuuu94 ben premium care den sleepy bio naturale geçtim ama gece primaya devam ettik sleepy sızdırıyor belinden. Şimdi goon premium Soft aldım. Prima gibi şekli. Az bi kalın.
sedaelif Dyquuuu94 yok canım molfix alerji yapmadı zaten yakınlar birbirlerine. Ben slipy de denedim ama molfix daha iyi slipy kızarıklık yaptı bizde
RainOverMe Goon premıum softa bakın kulot bezde 6 sanırım 7 de var cırtlıda 5 e kadar olabılır 6 pek hatırlamıyrm premıum careden bırz daha kalın ama yumusaklıgı guzel mıgros 5 bedne cırtlı 28 adet 75 lıraydı en son
Begsah Dyquuuu94 ben test ettim çisli beze pecete bastım prima da ıslanmadı peçete ama goon da ıslandı
Denizanasi92 Dyquuuu94 ediyor. Gece de takıyorum. Sadece kalın geldi bana. Sleepy bio natural daha ince mesela.
paramedikanne- Dyquuuu94 bende goona geçmeyi düşünüyorum uçtu bezler uctu yılbaşından sonra bin TL olacak heralde altinda yok ki bozdurup alsak