Benveoglum Oğlum 4 aylık 68 beden kıyafet giyiyoruz. 4-5 tane 74 beden kıyafeti var. Alışveriş yapacağım fakat az mı almalıyım? Yine ilk aylar gibi çok hızlı mı büyüyorlar? Hangi bedenden ne kadar kıyafeti olmalı?
LaMamaDellaCicala Benveoglum bebegi olan bir arkadasim seksenden sonra yavasladigini soyledi ben ona gore yapiyorum alisverisi
Mufettis_Gadget Benveoglum 9-12 almalısınız kış sonuna ancak olurlar 1 yaştan sonra yavaşlıyor genelde
Benveoglum Benveoglum Mufettis_Gadget LaMamaDellaCicala OptimusPrime o zaman 74 hiç almadan 80-86 şeklinde alayım
Duygu5234 Benveoglum Benim kizim 19 aylik olacak 86-92 arasi aliyorum ben. Bebeginiz icin ideal olan 9-12 olmali en fazla ama alacaginiz markanin olculerine muhakkak bakin derim. Hm nin 9-12 takimlarinj giyiyor mesela kizim ama cartersin 3 yas pijamalari ancak oluyor. Kalip onemli olan yasa cok takilmayin ama 4 aylik bebek icin 86 cok buyuk yinede
Huma_kus34 Benveoglum markaya göre degısıyor bedenler aslında mesela 11 aylığız 18 24 ay ve üstü kıyafetler alırım ebebkte eşofman alıyorum 1.bucuk yaş alıyorum kalıpları küçük oluyo kızıma
Bebegimm1 Benveoglum yasina kadar hizli buyuyorlar yasindan snra biraz daha uzun gidiyor cok uzun gitmiyor tabi