Balkupum2505 Arslann beeen 😀 reglimin bittigi gün birlikte olmustum esimle. Bi dahada adet olamadim meger hamileymisim 😂
Arslann Balkupum2505 ben reglimin bittği gün ilişkiye girmedim ama regl olmadan önce korunmadık bir kere acaba dedim az önce başım döndü regl oldum bittim ay sonunda ama olur mu sence öyle bisey 😰😰
Arslann Balkupum2505 benim ilk hamileliğimde öyle olmuştuda acaba dedim bi regl olup bitmiştim sonra öğrenmiştim hamile olduğumu hatta demistim ki regl oldum ben nasıl hamile olabiliyorum felan diye düşük yapmıştım ama ilk hamileliğimde
Balkupum2505 Arslann ilişkiden sonra adet gördüysen skntti olmaz saniyorum ya. Amaaan her ay bu dusunce öldürecek bu kadinlari vallahi 😀
Arslann Ozooo regl olup bittikten sonra ay basında mı test yaptınız bugün başım döndü sanki böyle hafif reglim 27 kasımda oldum 7 gün sürdü bugünde başım döndü hafif
Arslann 2603 peki testi ne zaman yaptınız regl olup bittikten sonra mı yoksa diğer regliniz gecikince mi anladınız
Ozooo @“Arslann”#p23612937adet oldum benim uzun sürüyor iki hafta sürdü bende bitti dedikçe yıkandım tekrar oldu en son bitti diye birlikte olduk ertesi günü kanamam olmasına rağmen hamile kaldım adet günüm beş gün geçti test yaptım iki çizgi 🥹