kubraztrk Dayanamıyorum gözlerim gidiyor benim kız uyumuyor valla tükendim ben gibi uyudunda iki dakika bende uyusam diye düşünen varmi ben gibi tükenmiş😒😒
svglomr kubraztrk 46. Günümüz uyumuyor beş dakika bile meme sürekli ağzında sabah kadar emiyo sonra emdiğini kusuyo gazlı bi bebek zaten ama yoruldum bittim valla 😫😫
Ekininannesi kubraztrk 23 gunluk ayniyiz. Olecem artik 😫😫 su uc aylik sureci anne karninda tamamlayip oyle ciksalar ya. Ben 12 ay tasirdim karnimda
HaticeY kubraztrk 36 günlük bizimki de öyle şu an ayağımda sallıyorum uyusun diye uykusu var ama gazı yüzünden dalamıyor çocuk ya
Mehmetalp kubraztrk ben ben ben alt iki diş çıktı şimdi sanırım alt azılar çıkıyor. Sıralamadan şaştı bnm oğlan. Valla en iyisi yatağıma aloyorum sabaha karşı memenin kokusuyla 1 saat uyuyor yoksa zombiler benden daha fazla uykusunu almış gözükürler.
Ekininannesi svglomr 23. Gunumuz. O gunleri dusunemiyorum simdiden bittik 😫😫😫 Allah yokluklarini gostermesin. Gececek mi bu gunler bilmiyorum
svglomr Ekininannesi amin canım çok zorlanıyorm valla bide tekim herşey bana bakıyo yemek temizlk ütü bakışıyoz öyle 😩
meltemalmila kizlar vucüt isisina dikkat edin bebeklerin üsudukleri icin gazlarini da tam cikaramazlar uykuyada dalamazlar 😉
Minikprenses Aynı seyleri yasadım asırı gaz yüzünden memede yasıyoduk cok ac gezdim günlerce tuvaletimi yapamadım hep kabızdım uykular haramdı yeni yeni düzene girdik 10 gün sonra 3 aylık olucaz arada yine sapıtıyo ama o günlerni özlemiyo değilim 😅 delirdim sanırım yavas yavas bana olan ihtiyacı azalıyo gibi hissediyorum bazen kendi kendine oyalanabiliyo cünkü 😅 yarım çay kasığı kimyonu 1 su bardagı suya katıp karıstırın için sabaha kadar pıt pıt 😅 ve ıhlamur rezene demleyip günde 2 defa için hem gripten korur hem süt olur hemde gazına fayda simdi uyuyo kendimi boslukta hissedip özlüyorum bile kokusu sıcaklıgı minik kalbi kokumda huzur bulması cok güzel ve ne zaman isterse verdin ben gögsümü doktorlar hayır diyo fakat farkettim ki kızımın emmekten ve kokumdan baska caresi yok o yüzeen bu kadar yapısıyo bana keyif almaya baktm bi süre sonra varsın uyumayım tuvalete gitmeyim ama kızım sancılarını dindirsin bende cok kızdıgım bunaldıgım zaman oldu ama onu öyle kıvranırken acı cekip çaresiz gördüğüm zaman inanın uykusuzluk aclık hiç bişi bu kadar üzüp yormuyo taş çatlasa 2 ay daha yapısık gezcem ondan sonra ben istesemde istemicek benle kalmayı ek gıda cevreye ilgi vs vs 😰❤️
[silindi] Bu günlerde geçecek dimi kızlar? Birinin beni motive etmesi lazım😂 Artık emzirirken uyumayı öğrendim😂😂😂