annelif Bebegim 4 ay 5 günlük hic bir sekilde susmuyo butun gun agliyo disleri acayip kasiniyo lutfen bana biraz en etkili iyi gelen taktik tarif verin ne yapabilirim
Azraada58 annelif diş jellerini doktorlar önermiyor onun yerine tetagil al canm o rahatlatır birde emzik tutuyosq hafif sogut agzına ver oda rahatlatır agız mendilini bemli yap 5 dakka dolapta dursun onlada masaj yap eger 6 aylık olsaydı sogutulmuş meyve elşne verebilirdin suanlık bunları yapabilirsin
Minikoglusumatlas annelif 4 ay 9 günlüğüx aynı durumdayım büyün gün ağlama modu bide emerken uyuyor diyorum bıraktırmaya çalışıyorum öyle bir yakalıyor ki bırakmıyor Gece sürekli uyanıyor 🥴🥴🥴
Elifnefesyunus Ben damakları için caljel diye bişey aldım şimdilik iyi gibi birde ağız mendili ıslatıp buzluğa koyuyorum sonra damaklarına sürüyorum o iyi geliyor
annelif Elifnefesyunus Azraada58 Demeteymenim cevaplarıniz için cok tesekkur ederim bi cogunu denedim olmadi doktorumda tetagil dedi onu aldim verdim umarim ise yarar zira kendide bende mahvolduk
Demeteymenim Soğuk pirasa taze soğan verebilirsiniz eline,karanfilli zeytin yağı kürünü soğuk sürebilirsiniz yine ve tadagil kullanabilirsiniz hepsi doğal ve etkili yontemler oğlum 6 dişini bunlar sayesinde kolayca cikardi 🤗
Azraada58 annelif hic kolay degil kuzum diş dönemi insallah biran önce cıkar rahatlar suan acıdan memede ememez iştahıda kapanır
annelif Azraada58 ahh kesinlikle oyle hic istemiyo emmeyide hic kendini kasip agliyo kac gun surer her gun boyle acili mi gececek bilmiyorum daha oyle dis etlerinde bi sislik falanda yok ilk bebegim hicte anlamiyorum
Azraada58 annelif eger salya artışı cokta ne bulduysa agzına götürüyosa elleri agzındaysa bu gün yarın belirti verir senin yapabilecegin hic bişe yok kuzum sabırlı olucan bebişin uyudugunda sende uyu cünkü insan aşırı yorgun oluyor birde ateşine dikkat et
annelif Azraada58 artik salya artisindan snliyorum ve ne bulsa agzina goturuyor deli gibi kasiniyo tetagil veriyorum cok huzursuzlaninca ama ne kadar surecekki cikmasi
Azraada58 annelif agız icine dikkatlice bak illa bryazlık vardır en zoru damagı delip cıkması ucunun o cıktımı sonra fazla sürmüyor huysuzluk 4 ile 8 gün arasında sürer canm
annelif Azraada58 doktorum dis tomucuklari var baya dedi alttada usttede vardi banada gosterdi ama genuz sislik kizariklik yok
annelif Minikoglusumatlas benimkide daha az emmek istiyor ama sik uyaniyor hele gunduzleri memeden kendini itiyor
Azraada58 annelif diş incisi belirti verdiyse cıkar kuzum kimi bebek kolay kimi bebek zor cıkarır bu durumda yapcak pek bişeyin yok hic bişeye zorlamıcaksın ve sen sabırlı sakın olcan canım