Omurbebek Kızlar zayıfım ama göbeğim var çok sinir bozucu bi görüntüsü var. Göbek bölgesi için deneyip memnun kaldığınız detox var mı? İki haftada on cm incelebilir miyim?
MeloMelo Omurbebek 2haftada 10cm mi🫠 biraz imkansız gibi ama mucizevi bir bildiği olan yazarsa bende bekliyim şuracıkta😄
minikoglummmmm Omurbebek korse giymezseniz nasıl gittmesini bekliyorsun ki gün içinde Korse giyecek sin ki gidecek
Turgutveannesi Omurbebek ayni sorun bende de var belim falan ince ama dogumdan sonra ufacik bi gobus bana armagan kaldi🥲 sut verdigim icinde diet yapamiyorum.. dietsiz sporda bi ise yaramiyor zaten
Omurbebek Turgutveannesi benimde belim ince ama göbeğim var ondan çok kötü duruyor bel ince ama önde top gibi birşey :)
2-prensesannesi Omurbebek evde mi başladınız acaba hangi hareketler ben spora yazılmak istiyorum olmuyor ama
Omurbebek 2-prensesannesi spora yazılmak istedim bebeğim çok küçük her gün gidip gelmek beni çok yorar diye evde başladım. Önce 15 dk Leslie yapıyorum arkasından kadın egzersizleri diye YouTube yazdım bi video çok hoşuma gitti onu yaptım. Onu yaptıktan sonra bütün gün karın kaslarım ağrıyor :)
2-prensesannesi Omurbebek benim bekarkende biraz vardı bebekten sonrada tam kaldı bakalım sizin giderse bende başlasam iyi olur aslında tek umudumuz gitmesi
Omurbebek 2-prensesannesi benim de bekarken vardı. Ama benim eskisine göre baya gitti ama hala var. Şu göbek çevrem 90 cm bi hafta sonra tekrar bakacam hedefim 5 cm incelmek 😀
Omurbebek nuryaas bende baya etkili oldu. Dün bi defa yaptım bugün iki defa yaptım şu an göbeğim oturup kalkınca yanıyor ağrıyor.