Ucansupurge Merhabalar, arkadaşlar benim kızım şuan 15aylik. 11.ayindan beri aktif olarak yürüyor, koşuyor. Bir kaç gündür dikkatimi çekti birden parmak ucunda yürümeye başladı. Bu aylarda normal mi bu durum yoksa altında başka birşey aramalı miyim
TheBaby Ucansupurge Çok normal. Keşfedince yapıyorlar. Bacak kasları tam gelişmediği için içe basma yana basma parmak ucuna basmada olur. 2 yaşından sonrası doktora gidilir
[silindi] Ucansupurge benim oğlum da 18 aylık ve 3-4 gündür farkediyorum ara ara parmak uçlarında yürüyor dedim heralde keşfetti oyun gibi yapıyor. Bakalım ne kadar sürecek. Ama devamlı yapmıyor ara ara yapıyor
Linosh Ucansupurge ayy tam o ayda baslamisti bizde de parmak ucu 18 aydan sonra yavas yavas birakicak merak etme hic kafandan at
begum123 Ucansupurge benim yeğenim 3 yaşına kadar öyle yürüdü arka tendomları bazı bebişlerin kısa oluyor ama sonra düzeliyor
Ucansupurge [silindi] Benim kızda öyle tuhafıma gitti ilk acaba ayağı falan mı aciyor dedim ama yok keyfi yapıyor yani
[silindi] Ucansupurge aynen, öyle yürümeyi keşfettikleri için yapıyorlar bence de. Zaten acısa falan ağlar ya da mızmızlanırlar illa ki
Ucansupurge [silindi] Çok haklısınız 😅 içim rahatladı gerçekten tuhaf tuhaf yeni huylar ediniyorlar🤷🏻♀️
[silindi] sahinylz unuttu sanmıştım ama daha bugun yaptı yine. Ama dk sürmedi yani az yaptı sonra yapmadı
[silindi] sahinylz bence onu keşfettikleri için öyle yapmaya devam ediyorlar tabi yine de doktora da sormak lazım
sahinylz [silindi] bu arada sizin bebeğinizde bizimkiyle aynı ayda heradl ismine herzman bakar mı acaba
[silindi] sahinylz haftaya 19 aylık olcak evet genelde ismini söylediğimiz de bakar ama bazen TV ye falan dalarsa bakmadığı da oluyor, sizin ki peki?
Bertugnunannesi Ucansupurge genelde yürüyeç parmak ucunda yürümelere sebep oluyor tendonlar kısa kalıyormuş o yüzden sordum nesen olabilir acsba bi doktora götürün bence