ZelihAdem Merhaba şuan emziriyorum kızım 7 aylık, hastalığım grip gibi başladı öksürük balgam baş ağrısı , acile gittim burun spreyi verdi sadece gün geçtikçe daha kötü oldum şimdi kulaklarıma kadar indi ağrılar sizce hastane serum takar mı ?
3bebeli_ana ZelihAdem aynı sikayetlerden gittim ilaç verdi antibiyotik verdi gargara verdi emziriyordum bırakmak zorunda kaldım çünkü çok kötü olmustum 1 ay oldu hala geçmedi kulaklarım dlduymuyor tıkalı ne yaparsam yapayım geçmedi icmedigim ilaç bitki kalmadı sizin bebeginiz daha küçükmüş rabbim yardimciniz olsun hala grip le savaş veriyorum.. babam ziyaretimize gelmişti 1 hafta durdu gitti küçük kız kardeşim ve babam şuan onlarda hasta durumda komşum aynı sekilde rabbim yardimcimiz olsun 🤲
Arelinnannesi ZelihAdem yani şuan yazacgim belki saçma gelebilir ama çok iyi geliyor grip olduğumda 1 hafta yatan brn hiç yatmadan geçirdim kuru soğanı uzun uzun kesin ayağınızın altına koyun sonra poşetle bağlayıp birde üstüne çorap giyip yatın bir gece çok iyi geliyor sabah da yikarsiniz ılık suyla yatmadan önce yaparsanız haraket de etmeyince pek antibiyotik etkisi yaratıyor deneyin derim geçmiş olsun
3bebeli_ana ZelihAdem gerçekten çok berbat ne yaparsanız yapın geçmiyor gece eşim işten geliyor 1 aydır kapıyı duymuyorum defalarca arıyor telefonla sizi çok iyi anlıyorum öksürük balgam kulak tıkanıklığı çok kötü birşey çocuklarımıza bulasmadan atlatabilsek keşke 🤲🤲