Kuzeymomss Egeninannesiii22 hijyende kurutuyorum çekme yapmadı hiç. Bildiğim kadarıyla B sınıfı makinelerde çekme durumu daha yaşanıyormuş
Gamzesaa Egeninannesiii22 her şeyi kurutuyorum bebek kıyafetlerini hijyende kendi kıyafetlerimizi günlükte hiç çekme küçülme olmadı
Quadera Egeninannesiii22 ben kendimi bildim bileli ekstra kuru ayarında kullanıyorum. Ne var ne yok her şeyi kurutuyorum çekme yapmadı. Tam aksine o kadar güzel toz falan topluyor ki inanamadım. Hele o bebek kıyafetlerinden avuç avuç pamukçular çıkıyor
mercimekmi ben sadece battaniye ve nevresimlerini kurutmada kurutuyorum diğerlerini petek üzeri veya güneşte kurutuyorum aksi halde çok çekiyor çekmeyen program da yok sanırım
Kuzeymomss Egeninannesiii22 vallahi bende alırken buraya sordum. Nevresim kurutmaya var, yünlü kazak kurutmayan var. Hepsini attım mis gibi de kuruyor. Neredeyse tüm programları denedim
Bebekard Kubra-2607 Kuzeymomss sizin makine hangisi acaba bende bugün almayı düşünüyprum ama çamaşırlara zarar verir diye korkuyorum hangi programda kurutayım
guno Otomatik ayarda ve hepsi karışık ayarda kuruttum şimdiye kadar hiç çekme olmadı. Hatta kurutma yapmayınız yazan kıyafetleri de attım yine bir şey olmadı.
Egeninannesiii22 guno ben anlamadım valla biri öyle diyo biri öyle cesaret de edemiyorum bebeğimin kıyafetleri icin
Kubra-2607 Gamzesaa merhaba,3 saatmi sizin makinenizdeki hijyen programı.ben yeni aldım makineyi.pamuklularda havlu ve atlet kuruttum çekti.Şimdi bebeğimin kıyafetlerini atıcam tedirginim açıkçası.
MH2022 Makinem Vestel ekstra kurutma da kurutuyorum hep yenidogan kıyafetlerini bile attim düşünün hiç bisey olmadı
Egeninannesiii22 DesignerMomm Vestel 7601 en uygunlardan(9bin ) bir kere kullandık sesi vs her şey çok iyi nevresim ve havlu attım ben başka bi şey atamadım henüz, yorumlarını okuyarak aldım memnunlar baya
Gamzesaa Kubra-2607 3 saat 50 dakika galiba hijyen baya uzun sürüyor ben kendi havlu ve atletlerimi de onda kurutuyorum çekme olmadı hiç
Egeninannesiii22 Kubra-2607 denedikten sonra yazar mısınız 🥹beb de çamaşır biriktiriyorum kurutmam mesele bunu çözüp atıcam bende