Ececns Doktorumuz bize rota virüsü aşısı, menengikok gibi özel aşıları yaptırmamızı önerdi. Yaptıran var mı sizler ne düşünüyorsunuz
mehmel54 Ececns ben yaptırdım rota kimisi 2 doz kimisi 3 doz öneriyor biz 2 doz yaptırdık. Menenjit aşısını da 4 doz önerdi doktorum bize 2 dozunu yaptırdık devamını da yaptırmayı düşünüyorum bence önemli aşılar durumu olan herkes yaptırmalı. Hatta keşke sgk karşılasa bu özel aşıları ama karşılamıyor malesef
Asyaveannesi04 Ececns rota 2 doz yapıldı menenjit 5 doz dedi doktorum 3tane yaptırdık 2 tane kaldı zamanı gelince onları da yaptıracağız bence önemli aşılar riske değmez 🌺
Dolores Ececns evet yaptırdım hepsini. Yaptırmak gerekiyor. Aşının koruyuculuğu çok yüksek. Tek sorun çok pahalı olmaları…
Ecemilay Ececns yarın kızımın aşısı var konuşacaktım doktorumuzla rotavirüs aşısı yaptırmak istiyorum
birminikbebekannesi Ececns rotavirus yaptırdık 3 ve 5.aylarda menenjit yaptırıcam ayını bekliyorum bence önemli aşılar yaptırılmalı diye düşünüyorum
baykuskiz_ MinikMucizem26 baslanilan zamana gore doz ayarlaniyor 2 tur asi var bexsero 0 6 ay arasi baslarsa 4 doz 6 ay 2 yas arasi 3 doz 2 yasindan sonra 2 doz Nimenrix 0 6 ay 3 doz 6 ay 1 yas 2 doz Yasindsn sonra tek doz
Elifnefesyunus Bugün rotanın 2.dozunu yaptırdım kızıma menenjit ile ilgili henüz doktorla görüşmedim ama rota virüs şart bence 777 TL ye aldım bugün 2ile 3 doz arasında fayda arasında Bi fark yok dedi doktorum oyüzden 2 tane yaptırdık bence rotayı kesin yaptırın