Sln Merhaba anneler 4 ay 20 günlük kızm var 6.30 gr doktorumz az kilo aldığnı söyledi aptamil başlayalım dedi sizce başlamalı mıyım kilosu doğum kilosuna az dedi ben hiç mama vermek istemyrm kafam çok karışık yardım edin 😔
asocialmom Sln sadece anne sütü mü alıyor ? Öyleyse Aptamil çok riskli tadı güzel olduğu için sütünüzü içmeyebilir . Benim kızım öyle yaptı yani ☹️
S_seylek60 Sln aptamilin kaşik mamasini alip yatmadan once verebilirsiniz. Benim bebegim de 2 aydir toplam 700 gr falan aldi. Doktor artik kasik mamasi verebilirsin ya da ek gidaya vaslayabiliriz demisti. Ikisini de yapmadim ben. Cok az yogurt verdik bazen. Ama.keske yapsaydim diyorum. 3 gun sonra 5 aylik olucaz. Bu ay da sadece 300 gr almis
Farahzeynep Sln kaç kilo doğmuştu? Meme+mama giden bir sürü anne var. Bebeğinizin sağlıklı olması daha önemli. Benim kızım da aptamil alıyor, 2700 doğmuştu, 5 aylık 6900 şu an. 🙄
Tugbaf Sln bence kilosu gayet iyi bende doktora gittim de meme mama reddi oluyor dedi zaten mama kullanıyorum oğlum aptamil acayip gaz ve kabız yapıyor ila da vermek istiyorsanız bunu 2 defa verin günde ben emzirmedim çok istedim emzirmeyi ama erken Doğum olduğu için kuvezde kaldı tabi bu benim fikrim arada çok bir fark Yok doktorun söylediği kilo ile şuan ki kilo arasında nasıl bir doktor bu
Sln Farahzeynep Farahzeynep 3.370 doğdu asocialmom evet sadece anne sütü alıyor olması gereken 6230 filanmış benim kzım 6.30 gram almış