EsrAren Kızlar premium care ne zaman alıp kullansam koku yapıyor sizdede oluyor mu yoksa bizim çişimiz mi çok kokuyor anlamadım ya ?
Efuli6161 EsrAren evet ilk başlarda çok kokuyprdu sanki ilaç gibi bir koku ama şimdi geçti 1yaş oldu kızım..baktırdım da çişi mi kokuyor enfeksiyon mu var diye ama bişey çıkmadı
Selin1234 EsrAren ben geçen gün aldım 4 numarasını resmen kızımın altına yapismisti bez öyle çok ta bekletmedim bezi altinda
Canimoglisim EsrAren bu sorunu yeşil pakette yaşadım. Ürünün üretim tarihi çok eskiydi. Yeni paketlerde sorun yaşamadım.
EsrAren Sermin48 bende çok sık alıyorum 5 ay 5 günlüğüz bizde anlamadığım bi şekilde çişini yapınca çok kokuyor çözemedim bi türlü
Efuli6161 EsrAren nedenini bende çözemedim her kokuyu duyan çocuğa ilaç mı içiriyosun niye böyle kokuyo bezi diyordu..komşumda prima kullanıyordu ona sordum bizimde kokuyordu dedi bende önemsemedim sonra
merve171214 EsrAren 13 aydır kullanıyorum günde 3-4 bez değişmeme rağmen bir sorun yaşamdm hiç kokuyla alakalı
merve171214 EsrAren olablr enfeksiyon olablr arkdşmnda kokuyordu kızının doktoru enfeksiyon demişti bir sormakta fayda var yine bilgim yok bu konuda yanlıl yönlendirme yapmak istemem