Sevgili anneler oğlum 17.ayını bitiriyor 1 haftaya artık çalışmayı düşünüyorum buraya her zaman yazamıyorum ya da her gönderiyi takip edemiyorum ama bu uygulamayı seviyorum oğlum memeye aşırı düşkün her gıdayı yedirmeye çalışıyorum yemesi fena da değil ne kadar yese kâr benim için evde aklına geldikçe meme diyor iki emiyor sınra gidiyor artık sanki tabiri caizse dudak tiryakisi oldu gece kaç kez kalktığını ne siz sorun ne ben söyleyeyim koltukta uyuyorum ya da hiç uyumuyorum çok yoruldum eşimle de karı koca hayatımız bile yok desem yeridir bazen eşimin de geni emzirmeyle ilgili anlamadığını düşünmüyor değilim tüm bunları ve tabi hepdinden önce bebeğimi düşünerek bugün itibari ile emzirmeyi bırakıyorum zaten günlerdir oğluma artık büyüdün sütler başka bebeklere gidecek tadı da değişecek diye söyledim anlıyorlar da herşeyi yavrularımız en son sabah 7 de emzirdim birdaha emzirmedim burada memeden kesmeyle ilgili tüm gönderileri okudum neredeyse sabır taşını duydum gönderilerde aldım ıslatıp sürdüm tenime emmek istediğinde gel bakalım sütler gitmiş mi dedim emmek isteyince tadı değişik geldi ve bıraktırdım hemen zehirlenme vs olmasın diye emzirmedim o da tadını beğenmediğini belli etti ağlayacaktı ama ağlamadı zaten çok ağlasa falan dayanamazdım ben de ağlardım ilk uykusunu da kucağıma aldım emzirir gibi yatırdım emziğini verdim ve ninnilerini söyleyip uyuyunca yatırdım çok şükür korktuğum gibi olmadı umarım geceleri de artık kesintisiz uyuruz gece uyanırsa ne yapıcam hiç bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum umarım anlattıklarım başka annelere de moral motivasyon olur anneler için çok önemli moral ve motivasyon biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın