Merhaba arkadaşlar benim oğlum 20 aylık kuzeni var görümcemin kızı oda 3 yaşında, bizdeki sorun oğlumun oyuncakları paylaşmaması değil tam tersine elindeki herşeyi vermesi, yani kendi isteyerek değil karşı taraf sürekli o benim ver diyerek herşeyi alıyor elinden ve kendi oyuncakları olmasa bile ne olursa olsun yani oğlumun elinde görmesi yeterli direk alıyor ve oğlumda veriyor, bağırmıyor ağlamıyor geri istemiyor ama üzüldüğünü anlıyorum çünkü boynunu büküyor😔sonra farklı bişey buluyor eline alıyor ve gelip onuda elinden almaya çalışıyor ben farkedince tepki gösteriyorum bak çok üzülüyor senin elinde ondan zaten 3 tane var 1 taneside onda dursun diyorum o an almıyor ama sonra yine aynı, yani annesi falanda sadece paylaşmak güzeldir diyor verelim paylaşalım diyor o kadar, ama sonuçta değişen bişey olmuyor yani bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Sorun oğlumda mı karşı taraftamı? elinden sürekli oyuncaklarının alınması oğlumun gelişimini bilinçaltını etkilermi ilerde hayattada hep böyle olarak mı ilerler gerçekten çok üzülüyorum