derenay Bebeğim 2 haftayı gececek neredeyse keçi pisliği gibi minik minik top top kaka yapıyor kayısı armut püresi yediriyorum düzenli balkabağı sebze çorbası vs yok geçmiyor napmam lazım 😞
Cennet_annesi derenay hakiki zeytinyağı alıp yiyeceklerine koyarsanız kolay yapabilir ben hep koyarım çok şükür sıkıntı yaşamıyorum 19 ay 17 günlük
Aselnghnn derenay canim ek gidaya gectigimden beri bnimde o sekilde 8ayligiz her yemegine iki cay kasigi zetytn yagi koyuyorm hep birde bi cay kasigi falan da iciriyorum bol su tuketmesi gerekiyor
Bebesiannesi derenay et suyu içirebilirsiniz çilek hurma yedirebilirsiniz benim oğlumda 8 aylık ve sürekli böyle problem yaşıyor böyle çözmeye çalışıyorum
derenay Suyu zorla içiriyorum ama herseyine zeytinyağ mutlaka katarım 10 aylık ilk defa oldu böyle geçmiyor çok taktım kafaya kendi doktorumuz sebzeye falan devam etmiş baska doktorada götürcem işte belki öneri falan olursa deneyim diye soruyum dedim 😞
Nilunas Biz enterogermina kids prebiyotik kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile. Bize yediklerin den kaynaklı lifli beslenmeye bol su kefir tüketmeye dikkat et dedi birde