Kplnnn Kızlar kıyma çıkarmıştım kendimize kadar köfte yaptım ama bir avuç kadar kıyma kaldı bunla ne yapabilirim fikriniz var mı😁 eşim sulu yemeğin içinde kıyma et vs sevmiyor bu arada
Esoca38 Kplnnn içine yumurta kırıp kavurma tarzı falan olabilir mi acaba çayın yanında kahvaltılık gibi 🥰
kubramomm- Kplnnn Kıymalı yumurta yapabilirsin. Bebeğiniz yemeği için kullanabilirsin. Kıymalı domatesli makarna yapabilirsin. kıymayı pişirip ekmek arası domates soğan pulbiber tarzı sandaviç yapabilirsin. Patates kızartıp üzerine salça yogurt ve kıyma sos dokebilirsin. mantı makarna lıp içlerinin birazına kıyma doldurup haşlayablirsin üstüne sarımsaklı yogurt ve salçalı sos yapabililirsin. çocuğuna kıymalı patates yapabilirsin yada kuymalı tarhana çorbası. terbiyeli mini köfteli çorba yapabilirsin. iç harcı hazırlayıp kıymanıda koyuğ mini lahmacun fıncık lahmacun yapabilirsin. maketten yufka alıp kıymanı kavurup içine sos harcı koyup kare şeklinde kapatip tavada arkalı önlü kızartıp yanına çay içebilirsiiiiin. bla bla blaaaa daha üretebiliriiiim. 😅😅😅😅😅😅😅😅
Deletedmom_123 Bir yemek kaşığı kıyma ile yoğurtlu çorba yapıyorlardı internette bi araştırın baya lezzetli oluyormuş
hdemir86 Kplnnn Kıymalı patates yemeği, evde karnabahar varsa karnabahar. Ay canım istiyor size yazdım. 😂
cutiebun_ Kplnnn iki kişilik yapacaksan fırında beşemal soslu kıymalı krep yap ben öyle yapıyorum az kaldığında çok güzel oluyor. 😊
Kplnnn cutiebun_ bunu denedim canım bugün azıcık kıymadan 6 krep çıktı inşallah eşim de beğenir😁 ben severim böyle değişik şeyleri de bizimki pek yemez
Benisahtesevme2 Kplnnn köfteye katsaydın fazlasını sekıl verıp buzluga atsaydın pratık ogun oluyor Olmaz dersen azıcık kıyma ıle on tane lahmacun çıkar 😀😀😀
NaimeYilmaz Kplnnn 3 diş sarımsak, 1 rendelenmiş domates, 1 kaşık salça, nane, şehriye. Kıymayı sarımsak salça ve domatesle kavurup su ekliyorsunuz sonra şehriye salıyorsunuz. Yağda nane kızırıp dökebilirsiniz. Çok lezzetli oluyor.