Aysegulisaa54 Merhaba 10 buçuk aylık oğlum kesinlikle üstünü örtürmüyo ve üşüttü biraz uyku tulumu istiyorum ama terleyen bebek olduğu için terletmeyen olsa çok iyi olur wolnat nasıl değermi acaba kışın ev 21 22 derece oluyor akşamları başka tavsiyeniz varsada bekliyorum🌸
1bocek1cicekannesi Aysegulisaa54 e bebekte ince uyku tulumları var çok güzel bi bakın isterseniz. İnce, orta, kalın şekilde. Benim oğlum 37 günlük daha üstünü örtünce ayaklarıyla tepiniyor bende alcam orta kalınlıkta 😊
Pinkbery Aysegulisaa54 bende bekliyim kızım 11bucuk aylık ve ter küpü adeta🙄 dönerek üstünü fazla açıyor. Hangi marka önerir arkadaslar acbaa
Deletedmom277 Aysegulisaa54 mothercare’in uyku tulumunu kullandım geçen kış. Hiç terletme olmadı sımsıcak tuttu . Bu senede aynısından aldım 124 tl gibi fiyatı var
[silindi] 1bocek1cicekannesi aynen ya tepinerek üstünü aciyor kızim😏bende alacağım da hangisi karar veremedim
Aysegulisaa54 1bocek1cicekannesi evet şimdiden alsan iyi olur geçen sene kışın doğdu almamıştım ama artık üstünü kesinlikle uykusunda bile örrtsem uyanıyor
Deletedmom277 Aysegulisaa54 kızım alerjik bebek çabuk terler ama terletme yapmadı.ben içine sadece atlet tarzında zıbın giydiriyordum o kadar üstüne tulumu giydiriyordum terletme hiç olmadı
Serap123 Oğlum 3 aylık ve kesinlikle üstünü örttürmez eminim şimdidedn patikli pantolonlarını tepine tepine çıkarıyor altından😂 gece yatarken sadece tulum giydirmek iyi olur mu bende fikir istiyorum🤔
Aysegulisaa54 Serap123 örtürmüyorsa mecbur canım benımkide örtürmüyor hastalndı alıcan uykusunda bile örtaem uyanıyor bir tekmeyle yerde😂