Benoanne 2. Ay aşısından sonra meme reddi yaşayan var mı? Aşı olalı 4 gün oldu 2 gündür emzirmekte güçlük çekiyorum memeye gelince ağlıyor kendini doyuramadigi için ağlama krizlerine giriyor ve uyumuyorsa çok üzülüyorum ne yapabilirim
Erencinarinannesi Benoanne bende yaşadım ve yaşıyorum sakinleşince veriyorum sakın aç diye biberon kullanma 3. Ayda geçiyormuş 2 ay 15 günlüğüz bizde
Sevdiyeuslu Benoanne 2 ay aşılarından sonra benim kızımda çok aşırı huysuz olmuştu yarım çay kaşığı calpol verebilirsin doktor önermişti ama huysuz olması normal aynısını bizde yaşamıştık
Benoanne Erencinarinannesi dün gece çok ağladığı için sagip verdim ama yine ağladı emzikte veriyorum onuda vermeyi biraksammi acaba. Ac kalıcak diye korkyorum bide. Ne kadar sürer peki bu durum
Erencinarinannesi Benoanne benimkide çok ağlıyor vermiyorum emzik biberon bende bi kez verdim aç kaldı diye sonra alışır dediler bıraktım sağmıyorum mesela şimdi de ağladı ağladı meme almadı yatsı acıkınca mecbur alacak
Erencinarinannesi Benoanne benimkide çok ağlıyor vermiyorum emzik biberon bende bi kez verdim aç kaldı diye sonra alışır dediler bıraktım sağmıyorum mesela şimdi de ağladı ağladı meme almadı yatsı acıkınca mecbur alacak
Benoanne Sevdiyeuslu evet bizde sağlık odağındaki ebe söylemişti günde bir kere verdim ama pek fayda etmedi. Ne yapacagimi sasirdim
Benoanne Sevdiyeuslu evet bizde sağlık odağındaki ebe söylemişti günde bir kere verdim ama pek fayda etmedi. Ne yapacagimi sasirdim
Melikeceylin Bebek yeni uyandinda emzir hemen bekletmeden ozaman kesin tutmasi gerek yada gozunu biseyle kapat ole ver yada ayakda sarki soleyerek ee eee duerek gezdirerek ver bende hergun bole yeni yeni seler deniom tutmasi icin :(. Yada telefondannyasin ac dinlesin sonra bismillah de ver
Benoanne Melikeceylin bu sabah öyle yaptım dedğiniz gibi normal emdi sonraki emmede ortalığı yıktı almicam diye çok üzüldüm deneyeyim önerileriniz çok saolun
Melikeceylin Benoanne walla bend eherrgin oleyim savasiyom resmen 😩 ama pes etmek yok insallah gecer diyolar 4 5 aylik olunca
Benoanne Erencinarinannesi aynı şekilde benimkide ağladı ağladı zar zor tıkıştırdım ağızına biraz emdi işte uyudu sonra inşallah çabuk atlatırız bu durumu Melikeceylin
Benoanne Melikeceylin inşallah geçer çok üzücü bi durum ac kalıyor diye çok modelim bozuluyor ama bende pes etmicem yapcak bisey yok
Erencinarinannesi Handan57 eminim geçecek çünkü acıkınca alıyor memeyi sadece iştahı eskiye nazaran daha az benimki az önce ağladı ağladı memeyi de almadı yattı kalkınca alıyor bende o şekilde veriyorum
Benoanne Erencinarinannesi aynı şekilde benimkide ağladı ağladı zar zor tıkıştırdım ağızına biraz emdi işte uyudu sonra inşallah çabuk atlatırız bu durumu