mucizem_200921 Kızlar hiç süt anne oldunuz mu benim oğlum 5 ay meme emmedi bizimklerde belki emmemiyor meme ucu sorunlu dediler diye kuzenimin oğlunu emzirdim aynı aydalardı diye emdi hatta kuzenimin sütü yoktu diye bi ay ordaykn emzrdim ama tbi ilk -
mucizem_200921 mucizem_200921 oğlumun sütünü sağar verirdim öyle emzirirdim eşim helal etti bu arada dün de arkadaşıma gittim oğlu hiç durmuyordu sütü yok diye mama verdi gaz yaptı derken hiç uyumadı arkdaşımda süt annesi ol dedi arada da versün razıyım dedi eşi de eşimin çocukluk arkadaşı 30 günlük bebek eşim ve eşi onay verince süt annesi oldum oğlumun şimdi İzmir’de bi tane Diyarbakır da bi tane kardeşi var😍😍😍
MelindaMelisa mucizem_200921 Diğer süt kardeşleriyledir tanıştırmanız gerekiyor diye biliyorum.Sadece sizin çocuğunuz süt kardeş olmuyor diğerleride süt kardeşi oluyor.Bende ablamın oğlunu ve eltimin kızını emzirdim
mucizem_200921 MelindaMelisa ikisini de tanıyor yani biri yani yanı başımızda kuzum biri de Diyarbakır’da ama gidip geliyor kuzenimin bi oğlu var arkadaşın bi kız bi oğlu kızıyla da tanışıyorlar cnm ztn oğlum DHA küçük😍