Mihriiii Bugece retro metro bişeyler mi var? Bu sefer uyuyamayan benim 🤦🏼♀️ Sabahtan beri kızımın 4. Ay atağıyla cebelleştim üstümden tır geçmiş gibiyim ama yatakta 45 dk dır gözüm kapalı duruyorum uyuyamıyorum. Bilimsel bir açıklaması olan var mı? Resmen kızımı uyuttum şimdi ben uyku gerilemesi yaşıyorum 😅
mommarry 8 Aralık’da Mars etkili bir dolunay var, muhtemelen haritanızda olumsuz açılarınız mevcut. Bundan kaynaklı uykusuzluk, baş agrısı, içsel muhakeme, ruhsal değişiklikler yaşıyor olabilirsiniz (:
Mihriiii mommarry ay gerçekten olabilir mi? Bu postu açtığım günden beri ne kadar yorgun olsamda uyuyamıyorum. Hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen mutsuz hissediyodum. Başım ağrıyor kronik bir şekilde. Astrolojiden anlıyor musunux ?
mommarry Retronun üstüne ikinci retro geldi ben hala açıklama yapmamışım 😒 kusura bakmayın, çok fena bir salgına yakalandık. Önce eşim sonra ben ve bebeğim hastane de yattık inanın hala devam ediyor bitmek bilmiyor.. mahvetti bizi 🙁
mommarry Hepimize geçmişler olsun 😑💐 nasıl düzelecek bilmiyorum.. biz kendimizi bürün kötülüklerden korumaya çalışırken bi yerden bir şekilde patlak veriyor. Çok üzücü, Allah sonumuzu hayırlı kılsın.. 😔