sevgii_123 Ay kızlar ilk defa denedim zaten sütle yaptım şu hazır toz gibi olanlar . Ayy o kadar ağır aşırı tatlı bayan bir tadi var . Sizler içer misiniz salep nerelerden alirsiniz nasıl yaparsınız su tozlardan da almayın sakın yaa iy gerçekten içim kalkti
Yesillimon sevgii_123 Ben sıvı alıyorum genelde gecen bim den almıştım dost markanın çok güzeldi tadı dene derim bide Tikveşli var oda güzel.
sadeturkvatandasi sevgii_123 ben saf salep alıyorum biraz pahalı ama o paketli saleplerle alakası yok tat olarak. Paketlilerin içinde 0.05 gr falan salep var😅 yani onlar salep falan değil aslında, geçen kış eskitadında’nın salepini almıştım çok beğendik bu kışta onu alırım muhtemelen.
sevgii_123 Yesillimon ay kaynım da öyle dedi eşime ama bı ön yargı oluştu bende tabi deneyebilir miyim bilmiyorum 🤦🏻♀️
sadeturkvatandasi sevgii_123 biraz meşakatli, 20 dakika boyunca kaynatıyorsunuz karıştırarak. 2 tatlı kaşığı saleple 1 litre süt yani ortama 5 bardak çıkıyor.
sevgii_123 sadeturkvatandasi ay zormus canım evde o kadar kalabalık deil zaten 😅 şu kutulular aklıma yattı ama