Eliflina05 Kizlar erken gebelik testini ne zaman yapmayiliyim sizde kac gun gecmelo adetim 8 gun geckti hala olmadim hasta teste yapmadim henuz
Deletedmom_41 Eliflina05 8 gün geciktiginde idrar testi yaptım çok silik çıktı negatif gibi biseydi sonra kan testi yaptırdim öyle öğrendim, geç döllenme idi
salakmisincemilee Eliflina05 erken gebelik testi bat gelmeden yapiliyor zaten gununuz baya gecmis normal kaset test yapsaniz bile varsa gebelik cikar
Eliflina05 NukleerBaslikliKizz Adetim 8 gun geckti ama korunyoduk 5 gun once flan korunma yonteminde talihsiz bi olay yasadik oyuzden ondan suphe ettim 5 gun oldu ondan sonra
_YanakReisinAnnesii Eliflina05 8 gün geçtiğinde ışık hızın da çıkan nur topu gibi çift çizgi görmüştüm
tosbikim2020 _YanakReisinAnnesii bendede yeni hamilelik var galiba benim 1 hafta geçtiği halde hafif silik çizgi vardı
Aleynaezel Eliflina05 bizdede bı tahlihsix oldu hamile kaldım korkusu var öyle migdem bulanıyor istifra ediyorum ya migdemi üsütum test yaptım da bı kaç gün önce negatif çıktı agdeti bekliyorum bakalım olucakmiyim 😂😂
smyyadnr34 4 aylık bi bebeğim spiralle korunuyorum benimde bugün itibariyle 9 gün oldu adet olmayalı, ama doğumdan hemen sonra regli oldum ve düzenli bir şekilde oluyordum bu ay korkuyorum spirallede hamile kalan çokmuş
niloyaa34 smyyadnr34 bende onla korunuyoruz bu ay olmadım hiö her ay düzensizde olsa oluyodum kasım da olmadım aralıkta bekliyorum test yaptım negatif bende anlamadım
Eliflina05 Fasulye12 yok patlama mi degilmi onuda anlamadim ful akmisti disari valla herturlu gitti yani
adakus48 Eliflina05 inanır mısın ben daha adetime 4 gün varken acaba kaldım mı diye meraktan şu ucuz testlerden yaptım onda bile silik çizgi olarak çıktı. Aynı gün gidip erken test alıp yaptım onda tam çıktı iki çizgi belirgin bi şekilde
Eliflina05 adakus48 yaa yapsammi acba sonuctan korktgum icin cesaret edemiyorum 11 aylik bebegim var 😅😅
Deletedmom_73 Eliflina05 Aynı şeyi bende yaşıyorum canım sabah kan verdim erken gebelik testi ve normal test aldım yapmaya korkuyorum.
Zlm Eliflina05 ben normal gebelik testini adetime iki gün kala yaotim silik çizgi çıktı sizinki hamileyseniz normal testte bile çıkar
Busrahavva Bende spirialle korunuyorum 8 aydır düzenli gelen adetim son iki aydır gecikiyor geçen ay 10 gün gecikti bu ay bekliyorum bakalım