ebru_32 Sabir taşı memeden kesmede kesim çözüm diyorlardı bizde ise yaramadı. 22 aylık bebeğim aşırı memeye düşkün sabır taşını sürdüm once bir yadırgadı bıraktı memeyi sonra emmeye devam etti. Çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi
AyseAlyamm ebru_32 nasıl uyguladiniz sabır taşını onu sürünce emmesi pek mümkün değil iğrenç bir tadı var çünkü
AlyAysima ebru_32 Bi kez surduyseniz emdikten snra o tadı gitmiş olabilir, tekrar deneyin. Bi kaç kez daha sürün her emmek istediğin de öncesinde hemen sürün o tadı aldıkça emmek istemeyecektir. Ben sabır taşıyla tek seferde biraktirdim
AyseAlyamm ebru_32 benim kızımda o sayede emzik bıraktı aşırı düşkündür. Bı kısmını ezip az su ekleyip emziği batırdım kızım ağzına aldığı gibi kustu büyüdüğün için emziğin çürümüş dedim bir daha ağzına almadı bende tadına baktım gerçektende çok kötü bir tadı var bence emse de bı kaç gün deneyin
AyseAlyamm ebru_32 ben sirke denedim olmadı emzik olduğu için bizim her yerini kestim hava alsın diye yine emdi icine çörek otu doldurdum böceklenmiş diye 1-2 saat emmedi yine emdi en son sabır taşıyla şükür 3 günde halloldu . Bolca her emzirmede sürersen etkili olacağını düşünüyorum . Sabır taşına emen sirkeyle zor bırakır.