dnzyldrmsn00 Arkadaslar merhaba,20 gunluk bir bebegim var ilk zamanlar sadece gogus ucunu emdigi icin goguslerim yara olmustu ama su an iyilestiler.Simdi de olmasi gerektigi gibi kahverengi halkanin tamamina yakin agzina veriyorum,ama yine ilk alista asiri canim yaniyor,bunu nasil onleyebilirim veya insan tam olarak ne zaman kac aylikken rahat rahat emzirebiliyor.Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler🙃
ozlmksknn dnzyldrmsn00 biraz o şekilde sürüyor alışana kadar ilkte acıyıp sonradan alışıyor buna çözüm bende bulamamıştım dişimi sıktım dayandım her seferinde zaten başka çaremiz yok 😂 tamamiyle 2 aylık falan olduğunda rahatladım ben 😌
dnzyldrmsn00 ozlmksknn Ya evet cevreden de oyle duydum.Artik 2 ay dayancaz o zaman,lansinoh da kullandim o gogus ucunu iyilestirdi ama gogus halkasi icin bi cozum bulamadim,🤷🏻♀️tesekkurler cevap icin😂
ozlmksknn dnzyldrmsn00 ben halkasına da sürüyodum o sürdüğünde yıkanmasına gerek kalmayan kremden kullanıyodum
Aksannn Benim bebeğim 2 ay 10 günlük. Hala çekiyorum. Geçmedi. Keyifle şöyle güzel emziremedim henüz. 😓😢