esinaltintaas Merhaba arkadaşlar oyuncak dolaplarından hangisi daha kullanışlı oluyor 6 çekmeceli olanlar mı 2si büyük 4ü küçük olanlardan yoksa 4 büyük çekmeceli olanlar mı kullanışlı kullananlar bilgi verebilir mi?
tubasd esinaltintaas 2 büyük 4 küçük olandan var memnunum zamanında keşke 2 tane alsaydık diyorum neredeyse 2 katı oldu fiyatı a101 den almıştık
theanalikko esinaltintaas hay Allah razı olsun. Tam oyuncak dolabı arıyodum ben de. Adı aklıma gelmemişti. Kutu yazdım yok raf yazdım yok. 😂 ben olsam en büyüğünden alırım bu arada gittikçe artacak oyuncaklar
esinaltintaas Benisahtesevme2 Aslında oğlumun şuan çok aşırı bir oyıncağı yok ama malum fiyatlardan dolayı alayım erkenden diyorum sadece küçük şekilde olanlara oyuncak sığar mı onu bilemiyorum o yüzden 4lü olanlarada baktım
Beybisibeybisi esinaltintaas hepsi buradadan aldik 750 ye kasim ayi indiriminde 605 e dustu haberin olsun
esinaltintaas theanalikko Bende önce bakındım baktım yok dedim bari sorayım sormadan almak istemedim kullanıcı yorumları önemli 😂
Melzeh35 esinaltintaas https://ty.gl/mtlcjh0aen ben bundan aldm kullanışlı baya 611e almıştım efsane günlerde
esinaltintaas Melzeh35 ayy çokta güzelmiş güzel günlerde kullanın favoriledim umarım yine o fiyatlara düşer
Leyla0613 esinaltintaas ikeadan daha yeni aldık 4 lü 2 büyük 2 ufak gerçekten çok güzel bişeymiş herşeyi topladı
Kubrasolmmaz esinaltintaas benim sizin dediğiniz gibi 2 büyük 4 küçük olanlardan var biz çok memnunuz evin kalabalığını aldı gerçekten