Sevdiyebicer Kızlar yardım köy yerinde yaşıyoruz evde fare var eşimde bende çok korkuyoruz görmekten denk gelicez diye evde oturmak bile istemiyoruz ev kendimizin bunlardan kurtulmak için ne yapabiliriz yaşayan var mı bu durumu ☹️
gulsene1998 Sevdiyebicer eskiren merdiveni basmıştı bizim yapışkan yapıstırdık onlara yapıştılar şimdi belki linçlerinirim ama herkes kendi alanında yaşasın değil mi
Cocolingo Sevdiyebicer en etkilisi yapıştırıcı eczanelerde var bi kartonun kenarlarına yapıştırıcıyı dökün ortasınada bi peynir koyun mutlaka yapışırlar onların meydana çıkması için ortamda ses olmaması lazım gece yapabilirsiniz
Sevdiyebicer gulsene1998 ya kim niye linçleyecek alıp koynumuzda yatalım ozaman kendiliğinden gitseler bizde istemeyiz bide evin içinde yemek yiyesim gelmiyor ne yapıştırıcısı nerden alınır ki daha önce hiç karşılaşmadım
gulsene1998 Sevdiyebicer Saafie Ayy bunlara belli olmaz 😂 Biz o zaman bakkaldan almıştık bütün haşereler için biraz kartona yada tahta bişeye sürüyorsun yiyecek koyuyorsun onu yemeğe geldiğinde yapışıyor
Cemile17 Yalnız fareler insan kokusunu alırmış o yüzden yapışkan alırsanız da eldivenle yapın ki kokuyu almasınlar benim de bu hayatta en korktuğum hayvandır 😭😭😭
Htc4504 Fare ilacı var tabi birkaç çeşidi var hangisini tercih ederseniz yanlız evde çocuk varsa lütfen dikkat edin erişilmeyen, görünmeyen yere koyun, açıkta bir şey bırakmayın.
Mervetahir Biz yapışkan aldık karton a yapıştırdık üstüne peynir koyduk ilk gün peyniri yemiş yapışkan a yapısmamıştı çok zeki bir hayvan sonrasında daha fazla sürdük yere falan da akmış yapışkan öyle yapıştı ama çok kötü oluyor ölmüyor da hayvan eziyet çekiyor resmen işkence birde Aslında girebileceği alanlara ilaç koymak lazımmış ama bizim evde çocuk var diye almadık iki gün önce bahçe kapısında ölusü çıktı yine Allah tan eve girmemiş kediler öldürmüş