Merhabalar bayanlar. Benim 25 buçuk aylik aşırı hareketli bir oğlum var. Biz oglumuz dogmadan sünnetini ilk bir kac gün icinde yaptiririz diye kararlaştirmistik eşimle. Ama dogum sürecim falan birz zor oldu. Ve oglum dogduktan sonra o kadar agliyordu ki, saatlerce uyumuyordu falan derken cok zor zamanlar gecirdik ve o sürecte sünnet olayini unuttuk. 6 aylik olmasina yakin sunnet icin hastane arastirdik. Istanbul avrupa yakasinda özel bi hastanede sünnet yaptirdik 6 aylik olmasına bi hafta kadar kala. Ama sünnette 4 kisi oglumu zor tuttu ıcerde. Ben girmedim. Eşim, doktor ve 3 hemsire daha vardi. Igne yapildigi halde hastaneyi inletti. Asiri zordu. Doktor da zorlanmistir haliyle. Gerci eşim, doktor o bağırışa ragmen cok dikkatli kesti dikti falan demisti o zamanlar. Neyse yaklasik 2 haftayı gecti sunnet sonrasi iyilesme. Ama o zamanlar dikis izi kalmisti. Doktora götürdüğümüzde zamanla gecer demisti. Oyle boyle zaman gecti. O izler biraz gecer diye bekledim ama gecmedi. Bu arada biz Istanbul’dan Kocaeli’ye tasindik. Su an oglum 25 bucuk aylik. Tuvalet egitimi sürecini de tamamladik ama her çisini yaptiginda pipisindeki o dikişleri görmek canımi sıkıyor. En kısa sürede izler icin tekrar doktora gidecegiz ama yine de boyle bir durum yasayan var mi diye sormak istedim. Ve nasil bir cozumu olur diye. Bu arada dikis izlerinin ici delik sekilde. Yani kulak deligi gibi. Icinden igne geçebiliyor. Pipinin tam kesim yerindeki derinin üstünde izler.