ulvydz43 Arkadaşlar doğumdan sonra sizde de saç dökülmesi arttı mı? Bu zamanlarda aşırı saçım dökülüyor ne yapabilirim 😪
Narnur1907 ulvydz43 merhaba benimde öyle 4.ay 15 günlük kızım bütün ev saç 🥱🥱 saçımı açamıyorum yanlarım açılmaya başladı Dr gittim tüm tahlillerim normal sonra ççk Dr söyledim vitamin verdi biotin verdi ama halen aynı dökülme sanırım çare yok 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
gokcedeniz ulvydz43 ya benimde öyle bizde 4.aydayız bu ay başladı benim yoktu ne biçim dökülüyor napıcaz ki böyle devam etmez heralde geçici değil midir ki geçici değilse kel kalırız zaten önlerim zayıftı açılmış iyice 😔
LadyNiss @ulvydz43 benimde çok dökülüyor tutam tutam sanki kopuyormus gibi, önüne gecemiyorum her yer saç oluyor.. Evi sürekli supuruyorum arkamı donuyorum yine saç. Üstelik saçım hep toplu. Gerçekten saçımı açık bırakmayı özledim. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama doğumdan sonra genel bir sorun galiba hepimizde 😔
Narnur1907 ulvydz43 bilsem keşke banyo yapmaktan nefret ettim orda ayrı dökülüyor tarayınca ayrı 🥹🥹🥹 hamileyken 1 tane dökülmemişti ne güzel
Baharyagmuru Acayip dökülme var oturduğum yerden bile dökülür. Ama insftgsmda birinde gördüm grasitreki saç dökülmesi için şampuan varmış sarımsaklı onu tavsiye etti sonra o storyi kaybettim , ama o şampuanı almak istiyorum sizde bakın. İsterseniz
Momyprences Benim saçlarımda aşırı dökülüyor 6.aydayiz genel olarak dogumdan sonra yaşamayan yok heralde fakat şunu fark ettim önlerde bebek saçlar uzamaya başladı