[silindi] Asyamom96 o kadar çok üzgünüm ki anlatamam. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
S_seylek60 Asyamom96 Geçen hafta okuldan bir ogretmen arkadasimizi topraga verdik. Gecen yil bu zamanlar bizim gibi rutin hayatina devam eden daha 29 yasinda gencecik bir delikanliydi. Hastaliginin teshisi konulani daha 1 yıl olmadı. Lösemi aldı götürdü. Bugün de neslican ı kaybettik.. Rabbim tüm kanser hastalarina sifa versin. Saglikli olanlar herkesi se bu illetten korusun ❤😔
Tugkaninannesi Asyamom96 ben de cok kotu oldum ya uyuyamadim hic , surekli takip eder bi gun bir sey paylasmasa endiselenirdim. Gencecik kiz Allah ailesine sabir versin, kanser denen illet yok olsun gitsin artik
HDY Nasıl üzüldüm ya 😔 çok çok içim acıdı bende annemi kanserden kaybettim bu kız beni çok üzdü çok gençti
Minikerkegim HDY bende aynı sizin gibiyim ne zaman bi yerde birisi kanser hastasıyım dese hüzünlenirim annem gelir aklıma 🥺
asocialmom HDY ben de annemi kanserden kaybettim kanser deyince bile ciğerim yanıyo allah kimseye vermesin 🙏 mekanları cennet olsun inşallah🙏