entazeanne Kızlar merhaba 9 aylık bir bebem var evet çok erken biliyorum hiç böyle düşünmemiştim bende korunuyorduk da ama ayın 2 sinde regl olmam gerekiyordu ama olmadım normal zamana göre iştah açıklığım ve mide ekşimem oluyor ara ara acaba hamile miyim?
Sontvbukucu entazeanne 2 gun olmus daha emziriyorsaniz normal. Yine de bir test alip yaparsınız içiniz rahat eder.
Sunlight entazeanne Bu iki yöntemle korunmanıza rağmen hamile kalmanız mucize olur bence🙈 Buna rağmen olduysa da Allahın bi bildiği vardır demek lazım🤗 Ama kesinlikle olduğunu düşünmüyorum. Mevsimsel bi gecikme de olabilir. Emziriyorsanız emzirme sebebi ile de olabilir
entazeanne Sontvbukucu evet ama benim bu zamana kadar gecikme olmadı hatta 40 on çıktığından hemen sonra düzenli regl olmaya devam ettim
Kahannesi entazeanne istemiyor isen yoktur inşallah canım bende bebeğim o kadarlıktı kaldığımda çok zor yani 😬 ama adetin çok gecikmemiş
entazeanne Kahannesi öyle de ne bilim valla 🤦🏼♀️ eşim uzman hiç böyle sorun olmuyordu yanımda olmadığı için ama bu sefer 1 aydır yanımızdaydı 🤦🏼♀️
Annakarenina_19 entazeanne canım benim 10 ay duzenliydi en son 1 buçuk ay olmadım korktum şüphelendim ama emzirmeden kaynakliymis doktorum öyle söyledi ilk 1 sene gecikme olabilir için rahat olsun
Musmutlubiri entazeanne tabi herşeyin bi zamanı var geleni durduramayız oradı ayrı ama önlem almıssınız sonucta bence klasik bi gecikme olabilir
Hanemir entazeanne Bir ara bir arkadaş böyle bir sormuş hamileyim diye biri cevap vermiş ekrana işe de bakalim 😂😂😂 aklıma o geldi