Beyzanurr00 Sezeryan göbeği nasıl gider arkadaşlar bide emzirirken yeşilcay içmenin bi zararı olur mu
Mihriiii Beyzanurr00 sezeryan değilim ancak aynı şekilde göbeğim kaldı. Yarından itibaren şeker diyetine başlicam. Bölgesel incelme için çok öneriliyor. Tavsiye ederim.
Rozerinn Beyzanurr00 benimde kaldı leslie ye başladım ekmek şeker paletli gıdaları tüketmiyorum ve dr.poin e başladım bölgesel incelme oldu ama hala kilom aynı bakalım daha yeni başladık
Kaptan03 Beyzanurr00 canım 14 ay oldu dogum yapalı 54 kg ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim bir yılda 55 e tekrarndustum boyum 1.59 göbek varmı var ama eskisi Gibi değil ayva göbek misali:))))) ben Leslie yapıyorum fırsat buldukça o baya toparladı diyebilirim birde dört aydır paketli olan gıdaları bıraktım ben resmen çikolata aşığı idim onunda sanırım etkisi oldu ..
Beyzanurr00 1Meryem011 inşallah bende çok rahatsiz oluyorum bebegim henuz 1 aylik insallah zamanla biraz gider
parisbebek90 Mihriiii şeker yemezsem elim ayağım titriyor, düşüncesi bile kötü benim için 😑 bırakanları tebrik ediyorum
Cgltz Benim ikinci gebelikten sonra çok kaldı 2 ay 11 günlük bebeğim Çok yeni daha diyen de var bu ne yaparsan yap gitmez diyen de Emzirdiğini için diyet önerilmiyor ama bu bedende hiç de mutlu hissetmiyorum
Mihriiii Beyzanurr00 kesinlikle alakası yok hatta malesef beyaz şeker bağışıklığı düşürür. Protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. 🤷🏼♀️
Kereminannesiii Beyzanurr00 su kesinlikle su sütü artıran en önemli şey. Bakmayın çok yersen çok sütün olur lafına. Göbek biraz kalıyor yapısal bir durum. Normalde de göbeğe meyiliniz varsa anca sporla falan tamamen gider. 6 aydan önce diyet yapmayı ve yeşil çay içmeyi önermiyor doktorlar