rivrivyapma Ankara’da nerde yaptırdınız işleyiş nasıl oluyor ayrı bir muayene randevusu alarak mı gitmen gerekiyor arabamız yok kış geldi sürekli sürekli çocuğu çıkaramıyorum hasta olmasından korkuyorum yol göstereceklere şimdiden teşekkürler birde göz kontrolü ne zaman yapılmalı hiçbir şey denmedi biryerde de yazmıyor
minikMarquez rivrivyapma rivrivyapma her hastane yapıyor size yakın olana gidin ilk önce kalça sonra göz yaptık biz çocuk doktoruna götürün bu ay kalça ya gittik sanırım kağıt vardida yazmıştı sağlık ocağı size vermedi mi
Birdirbire rivrivyapma şehir hastanesine gitmiştik doktor hemen radyoloji randevu açtı radyolojiye gittik hemen çektiler aynı gün halloldu
Dilruba_1 Radyoloji bölümünden kalça ultrasonu için randevu oluşturacaksınız evet Göz muayenesini bilmiyorum henüz 5 aylığız minikMarquez göz doktoruna mı gittiniz ne için ? Biz hiç gitmedik doktorumuz da yönlendirmedi
rivrivyapma Dilruba_1 bizim de kimse yönlendirmedi Aynı gün içinde halloluyor mu acı verici bi işlem değil dimi
Birdirbire rivrivyapma evet randevu olarak gittik dr. Handan Karabacak almıştık doktor çok hoşuma gitmişti
tostosum rivrivyapma nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben gataya gittim bugün, göz için göz bölümüne randevu alıyorsunuz, kalça ultrasonu için çocuk sağlığına randevu alıyorsunuz, ultrasona gönderiyorlar. Ama gatada 75 günü doldurmadan çekmiyorlar
tostosum rivrivyapma bebeğim henüz 75 günlük olmadığı için ultrasonu çektiremedim. Öyle olmasaydı aynı günde halledilir
Kbrayrtts rivrivyapma bende bugün yaptırdım canım kontrolümüzde vardı radyolojıden randevu aldım kendi doktorunada sonra girişini doktorumuz yaptı daha sonra radyolojide girdik 5 dk sürüyor zaten sonucunu hemen veriyorlar ben doktoruma sormuştum randevu aşmak gerekıyor mu diye radyolojiden aşınması lazım demişti öylelikle aldım bilgin olsun :)