Beraninannesii Bebek corbalariniza hangi salcadan kullanıyorsunuz bize k.validem yazdan yapıyor salça onu kullanmam sorun olur mu acaba bu ay kontrolde sorucam ama fikirlerinizi de merak ediyorum 😇😇
Dondurmalikahve Beraninannesii 6 aydan itibaren kırmızı biber salçası kullanılabilir aslında. 9 ayından itibaren de domates salçası kullanılabilir ama tabii ki bu dediklerim evde yapılanlardan olacak. Zaten koyulacak miktar çok az bir şey olacağı için etkilemez zaten domates ilk başta verilirken pişmiş olarak verilmeli pişirildiğinde pişik yapma olasılığı daha düşük oluyor.
Berilsmom13 Beraninannesii yani zaten bir yaşına kadar domates önerilmiyor alerji vs durumları için çokta salçalık bi yemek yapmadım kızıma genelde salçasız şeyler tercih ettim
Beraninannesii Berilsmom13 Biz hem kan hem cilt testi yaptırdık alerji çıkmadı sadece tedbir amaçlı bir süre Aptamil pregomin syneo kullandık bu ay ek gıdaya başla dedi doktor herşeyi verebilirsin dedi çilek verme dedi sadece 😇 tadimlardan sonra çorbalara vs geçmek istiyorum 😇
Beraninannesii nazlimom_ Baakpnr- Dondurmalikahve Irmakmelegim K. Validem bize tuzsuz hem biber hemde domates yaptı bebegin yemeğine koyarsn diye böyle yaptım demişti. Anladığım kadarıyla ilk önce biber verdiniz 😇😇 Teşekkür ederim kızlar 🌸🥰
Irmakmelegim Beraninannesii acikcasi kızım 16 aylik kırmızı biber sadece o salçayı köyden yaptirmistim 1 yaşına kdr sadece onu kullndm 1 yaştan snra da domates salçası kullndim yine köyden özel yaptırdım alerji riski olur diye önce domatesi tadım yaptım tabiki çünkü alerjisi bir besin domates
Yarim_Kilo_Kiyma Beraninannesii 1 yaşına kadar kırmızı biberden salça yapmıştım hep onu renk ve tat olsun diye kullanmıştım. Normal salçaların tuz oranı çok yüksek
Beraninannesii Yarim_Kilo_Kiyma Bende şuan köy yapımı hem domates hem kapya biber salçası var ikiside tuzsuz önerilerinize göre biberi vericem😇
aslidbd Beraninannesii domates çok alerjik bir besin kesin bir bilgim yok ek gıdaya da başlamadık henüz ama kendimden biliyorum bana bile alerji yapardı. Çok erken değil mi domates/salça için?
Beraninannesii aslidbd Alerji testinde bir sorun çıkmadı.domates yada biber salçası için sordum . Ki doktor onayı almadan başlamayı düşünmüyorum. Ek gıdaya başlarken doktor herşeyi verebilirsin dedi sadece çilek verme dedi 😇 Kullananların ne kullandığını merak ettim sadece 😇🌸
Irmakmelegim Beraninannesii çilek zaten alerjik bir besin ben yazın 10 aylikti ilk tattirdigimds cilegi