Freud Kızlar 2 gün önce rota aşısının ilk dozunu oldu 3 aylık bebeğim. Kakasında nokta şeklinde kan var. Yarın sabaha randevu aldım fakat çok stresliyim. Başına gelen var mı?
Ynctlgtmn Freud alerji olabilir benim oğlumunda rotanin ilk dozunda sonra mukuslu kakasi baskadi sonra kan vardı asi ortaya cikariyomus öyle demistihemsire
Dilaraa Freud süt alerjisi vardır alerji uzmanı bir çocuk doktoru bulup ona gidin. He aşıdan sebep olmuş olan birşey değil, demekki bebeğinize vardı ama bu aşıyı da olunca tetikleyip tepki gösterdi 💕
Freud Asena ben de öyle düşünüyorum fakat bağırsak düğümlenmesi vs değişik değişik şeyler okudum içim içimi yiyor
Asena Freud Allah korusun öyle şeyler düşünme sakın ayrıca internete bakma sen insanın psikolojisini bozuyor felaket tellalı gibi 🙄
Esenbursa Salin olun enfeksiyonda olablr antibiyotkle gecer korkmayın ve lutfen internette yazılanları okumayın. Orda bir gribe ble neler diyolar
Ynctlgtmn Freud evet doktorumada sordum yine yaptiralim mi diye yaptr dedi onun ogluda inek sütü alerjisi varmis ve yaptrmis