Labellda Anuraky belediyenin ücretsiz oluyor diye biliyorum küçükcekmece belediyesini arayıp bilgi alın isterseniz
Gul88 Anuraky online alıyorum yeni başladım memnunum hidoctor uygulamasından Ece recber ilk seansimizi yaptık bana iyi geldi bir deneyin isterseniz
Woody Anuraky psikologa değil terapi eğitimi alan psikiyatra gitmenizi tavsiye ederim Bilissel Davranisci Terapi eğitimi alanlara bakabilirsiniz
Gunesumay19 Anuraky Merhaba,Florya da Today Paikoloji var kızımla bi ara oraya gittik Eda Hanım var cocuk psikoloğu oyun terapisi yaptı. Kızım cok seviyo şu an bile Eda ablaya gidelim diyo mesela😊
ebrarmom Merhabalar ben de bir psikolog anne olarak lütfen gideceğiniz uzmanı iyi araştırın ve gerekirse diplomasını sorun çünkü psikolog olmadığı halde kendini psikolog olarak tanıtan birçok kişi var ne yazık ki
ebrarmom eğer tercih ederseniz online danışmanlık da düşünebilirsiniz genelde seans ücretleri daha uygun oluyor
Gunesumay19 Anuraky Küçükçekmecedeyim ben. Sanırım orada yetişkin içinde psikolog vardı arayıp sorarsanız daha kesin bilgi alabilirsiniz