berna5225 bebeğimin altını her açtığımda mustela krem sürüyorum şuana kadar hiç pişik olmadık 54 günlüğüz ama Bi kaç gündür nokta nokta sivilce gibi yaralar ve kızarıklıklar olmaya başladı ve ilerliyor nasıl geçer başıma gelen fikir verebilir mi
Byzmdn [silindi] evet ben dogdugundan beri ince tabaka halinde hep sudocrem sürüyorum iki aylık olucaz hiç pişik olmadi daha olmaz insllah yine de
berna5225 Alparslan616161 [silindi] içeriği temiz değil diye kullanmadım ama gecmezse denicem teşekkür ederim
Alparslan616161 berna5225 normalde yanık kremi ama doktorumuz pişikte birebir çözüm dedi önerdi memnunum
Bbannesi berna5225 bizim de 8 ay pişik olmadı ama 1 haftadır geçmeyen bir pişik oldu, sivilceler çok zorladı ne sürsem geçmedi , trosyd diye bir krem öneren oldu o geçirdi
berna5225 Bbannesi bende anlamadım her alt açma da da mustela kullandım aslında neden oldu anlamadım geçmezse Bi deneyeyim Bi arkadaşımda travazol diye Bi krem vermiş doktor onu verdi bakalım inşallah geçer
Bbannesi berna5225 mandalina portakal mı tükettin? Asitli şeyler yediysen sütten geçmiş olabilir, bizimki ek gıdadan oldu diyolar halbuki kakasını yapınca gemen değiştiriyorum ben de anlmadım
berna5225 Bbannesi evet mandalina yedim onlardan olabileceğini düşünmemiştim bende değişiyorum sürekli ve hiç krem siz değişmedim neden oldu anlamadım