Arenannesii Kızlar sanırım mastit oldum pek emin değilim sabahtan beri göğüslerimde bir ağrı kızarıklık var dokunduğum zaman sızlıyor emziren anneyim bebeğim için bi sorun olur mu sütüm açıkçası bilmiyorum bilgilendirir misiniz acaba ?
Alparslan616161 Arenannesii göğsün imtihaplanır oda şiddetli ağrı yapar göğsüne lahana haşla koy biraz yumuşasın sonra sağ elektrikli pompa kullan bu boşaltıyor göğsü çünkü Manuel rahatlatmıyor
Aybarsin_anasi Arenannesii mastit olan göğsün sütü bebeğe zarar vermez. Bosaltmaniz lazım sagmayi deneyin. Yangı için ben ilaç kullanmistim. Sürekli emzirdim sıcak duş ve kompres yaptım sabahına geçmişti. Geçmiş olsun. Bı kaç gündür o sekildeyse mutlaka bı hekim görsün Apselesmeden
Alparslan616161 Arenannesii devam et ondan bişi olmaz ama mutlaka sağ göğsünü boşalt pompa gerekli olan bişi çocuğunu emzirdikten sonra pompayla sağ dolaba at çünkü bebekler ğöğsü tamamen boşaltmıyor letgo’da dolapta hiç kullanılmayan elektrikli pompalar 200 300 bence gerekli olan bişi sürekli lazım oluyor ilk 3 4 ay mastit sorunu sürekli olan bişi