KubraMerdin Kızım 5 aylık 6220 gram boyu da 63 cm bu ay sadece 290 gram almış onun öncesin de hep 800 gram alıyordu. 2700 doğdu. Sorum şu ki artık memede çok çok az kalıyor 2 dk emiyor sonra uyumaya başlıyor bu süre hiç uzamıyor :( nasıl kilo aldırabilirim :((
Kupelikiz_1 KubraMerdin 5.aydan 6 buçuk aylık olan kadar asla kilo almadı çünkü emme süresi kısaldı ekgıda dönemi yavaşlıyor kilo alımı normal yani🌸
Melekbas KubraMerdin kilosu normal her ay 800 gr almamasi gerekiyor bu aydan sonra zaten bir yasina geldiginde obez olur bende endiselenmistim doktorum 300-500 gr arasi almasi yeterli bir yasinda 11-12 kilo bebek istemeyiz obez oluyor hareketleride kisitlaniyor demisti. Sutunuzun yetmedigini yada doymadigini dusunuyorsaniz onu bilemem
1blog_meselesi KubraMerdin canım her bebek kendine özeldir. Emiyorsa tamamdır. Ne kilo almayanlar oluyor büyüyünce biraz tombik oluyorlad. Takma kafana 🤗
Huseynova KubraMerdin bizde de aynı 2,700 le doğdukları için onların 8 kilo falan olmasını beklemeyin. Sadece anne sütüyle besleniyorsa bence normal. Ben hiç endişelenmiyorum.Doğum kilolarına ve sadece anne sütüyle beslenmelerine göre kiloları normal🌼
KubraMerdin Doktor bu ay kilo alımının az olduğunu söyledi. Sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum ama çişli bezler azaldı fakat bebeğim hiç huzursuz değil anlamıyorum aç olsa ağlamaz mı
KubraMerdin Zaman zaman meme reddi yapıyor o kadar yoruldum ki sürekli ağlıyorum :( ne yapacağımı bilmiyorum
Huseynova KubraMerdin çook normal arada ola biliyo ama onu ikna etmeye çalışın. Çünki bebeklerde atak dönemlero oluyor büyüme atakları, diş kaşınma ve s durumlarda kendini geri ite biliyor. Ama brakmasına izin vermeyin Devam ediyor sonrasında bizde 2-3 gün öyle oluyodu bazen sonra geçiyordu
KubraMerdin Huseynova bizde sürekli oluyordu uyurken emziriyordum ama şimdi onu da almıyor sadece emzik niyetine kullanıyor. Uyanıkken iki dk emip ağlamaya başlıyor:((