Deletedmom507 Merhaba dün safra kesesi ameliyatı oldum bugün sütümü sağıp döküp bebeğimi emzirebilecegimi söyledi doktor sütü sağdım döktüm akşam dan beri göğsüm de pek süt yok bebeğim doymadı ne yapabilirim sütü arttırmak için yardım edin kızlar sütümü ne arttırır pek birşey de yiyemiyorum ondan böyle diyorlar
Liyada Deletedmom507 hiç üzülme sütün gezmeye gitmiş çok yakın zamanda gelecek bende amaliyat oldum narkozdan dolayı 1hafta sıkıntı yaşadım çok sükür sütüm geldi moralini yüksek tut
Minnikim Deletedmom507 konu dışı ama saframda taş var. Hamilelikten sonra ogrendim Hayatimda hersey patlak verdi. Nasil bir ameliyat acaba? Zormu? Lazerle falan mi yapiyorlar nasil oluyor 😞
Liyada Deletedmom507 malesef doktorum sütümü sağıp dökmemi söyledi hastane de olduğum sürece mama verdik
Liyada Deletedmom507 malesef doktorum sütümü sağıp dökmemi söyledi hastane de olduğum sürece mama verdik
Deletedmom507 Minnikim canım hiç o ağrıyı çekme git direk ameliyat ol emin ol ameliyat ağrısı safra kesesi sancılarınınin yanında bi hiç hemen ayaklandim bebeğimi emziriyorum