7gün önce sezeryan doğum yaptım fakat dünden beri hemoroid ile uğraşıyorum. Daha önceden böyle bir problemim yoktu ve cidden dayanmıyorum. Hemoroid kremi ,fitil ilaç hepsini denedim sonuç alamıyorum tuvalete çıkamıyorum önerisi olanlar lütfen yardımcı olsun
Muzisyenannne bol bol hoşaf kayısı ve erik karışımı su ve sadece onu tüket birde psikolojik olarak çıkıcağına inandır kendini
Muzisyenannne aynı sorunu yaşadım hatta anal fissür oldu sonuç olarak bende tek çare o fitil ve kremlerle rahatlamak(proctolog çok iyi) zorlamamak sıcak suya otur biraz bol ılık su iç cnm ishalde olmaya çalışma oda çok zarar veriyor Bide bulabilirsen orjinal kantoron yağı sür pamukla orda dursun 2 güne toparlarsın
Muzisyenannne bende aynıyım hala çözüm bulamadım 2ayı gecti Doğumun peyman markanın kuru eriği sabah aç karnına yiyip ılık su içiyorum iyi geliyo kabızlığa ama bi süre sonra vücut ona da alıştı eskisi gibi etki etmiyo sen dene derim daha çok yeni baya rahatlarsın
KuzeyinAnnesii zaten acıdığı için korkuyorum gitmeye 😔
ben normal doğum yaptım doğumdan sonra dikişlerim acıyor sanıyordum meğer hemeroidmiş doktorum proctolog krem vermişti çok iyi geldi bir de her gece yatmadan pamuğa zeytinyağı döküp sürüyordum o da çok iyi geldi bir an önce geçer inşallah
ozlem o kremi banada verdi sürüyorum bugünde fitilini kullanmaya basladım ama hala cıkamadım çok ağrım var hoşaf sürekli içiyorum nasıl olcak bilemiyorum hiç soğuk terler akıtıyorum😔😔😔😔
Muzisyenannne biraz sabır benimde geçmesi bir haftayı bulmuştu bu süreçte bol bol kayısı hoşafı iç faydası oluyo
ozlem bu 1 haftalık süreçte wc çıkabildinizmi hiç
Muzisyenannne evet çıkıyodum ama zorlamıyodum hiç ilk iki gün çıkamamıştım ama
ozlem ben hiç çıkamadım mecbur hastaneye geldim lavman yaptılar yine 😔
ozlem tadına bile bakmayı reddediyor çoğu zaman
Bende de var on günden sonra oldu kanıyor çok fazla doktora gidemedim henüz çok korkuyorum geçer mi
Kesinlikle kayısı hoşafı. Kuru kayısı al, evde kendin yap.